kunststof kozijnen laten plaatsen

Montage en plaatsing

Kozijnen en dakkapellen

De specialist in

kunststof kozijnen plaatsen

Montage

Montage en plaatsing van uw kozijnen en/of dakkapellen van alle soorten en maten.

Kozijnen

Hout, Aluminium of Kunststof. Wij leveren het allemaal op maat en in de kwaliteit die u wenst

Kozijnen met montage

Beide kan natuurlijk ook! Wij leveren en plaatsen kozijnen en dakkapellen volledig

Kunststof kozijnen montage

Wij plaatsen en kunnen ook leveren: kunststof kozijnen, houten kozijnen, aluminium kozijnen, kunststof dakkapellen, houten dakkapellen, deuren et cetera.  Altijd tegen de scherpste inkoop prijs!

Ruime keuze

Kozijnen, deuren, dakkapellen wij leveren het allemaal. In alle stylen en kleuren. Houdt u van modern of klassiek?

Ervaren vakmensen in een nieuw bedrijf;

Kunststof kozijnen montage

Wij monteren en kunnen ook leveren: kunststof kozijnen, houten kozijnen, aluminium kozijnen, kunststof dakkapellen, houten dakkapellen, deuren et cetera. Altijd tegen de scherpste inkoop prijs!  LJR Bouwbedrijf biedt een ruime keuze. Wij leveren het allemaal, in alle stylen en kleuren. Houdt u van modern of klassiek? Wij adviseren u graag wat het best past bij uw woning.

De markt is behoorlijk veranderd de laatste jaren. In het verleden werden er vaak verschillende bedrijven ingehuurd, de laatste jaren helemaal niet meer. Het totale plaatje is belangrijk en mag ook wat kosten als het goed word ingevuld. Echter was het altijd verplicht om ook de producten af te nemen bij montage. Hier is LJR Bouwbedrijf op ingesprongen. Wij bieden u de unieke gelegenheid om zowel onze diensten en producten afzonderlijk als met elkaar in te huren. Hierdoor kunt u precies bepalen wat er door ons gedaan word en heeft u geen aankoopverplichting zoals bij bijna alle kozijnen leveranciers.

Ontdek wat LJR Bouwbedrijf kan betekenen voor uw kunststof kozijnen

Het laten monteren van kunststof kozijnen door vakmensen is wat u kunt verwachten bij LJR Bouwbedrijf. Dit geldt vanzelfsprekend bij al onze producten c.q. diensten. Een dakkapel is vaak al binnen een dag geplaatst. Ook uw deuren kunnen geleverd worden onder dezelfde gunstige voorwaarden als onze kozijnen.

Op onze website kunt u zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en kunt u gelijk een kijkje nemen in ons portfolio. Om zo een indruk te krijgen in gerealiseerde projecten.

Kunststof kozijnen montage snel laten uitvoeren? LJR Bouwbedrijf maakt het mogelijk.

Vakmensen met ervaring

Bekijk onze werkzaamheden op Facebook

Klanttevredenheid is de motor van ons bedrijf.
Zonder tevreden klanten geen winst! Wij vinden service hiervoor de manier om ons doel te bereiken. En zullen er dan ook alles aan doen om u een tevreden en blije klant te maken.

Vraag een offerte aan;